1. Folkore del  Interior / Preparing Silence /    chamber jazz

Muziek van Christiaan de Jong geïnspireerd door met name jazz en flamenco ,  een persoonlijke muzikale taal en plaats voor improvisatie door de leden van het ensemble en genodigde solisten. Van duo tot octet..

 

2. Tiempos 

Muziek geïnspireerd door Don Donquijote en zijn tijd, gecomponeerd door o.a. Christiaan de Jong en Spaanse componisten uit de barok en renaissance met een originele instrumentatie, die oude instrumenten als de renaissance luit en barok traverso en viool combineert met moderne instrumenten als de  saxofoon, basklarinet en de electrische gitaar.

 

 

3. De Rijke Bramenplukker

Een voorstelling met verteller, gebaseerd op het sprookje "De Rijke Bramenplukker" van Godfried Bomans, voor kinderen van  7 / 8 tot 108 of ouder. Solo (met electronica), trio of septet versie.

 

 

4. Haikus / Oost -West

Een concert, gebaseerd op traditionele Japanse haikus (korte zen-gedichten) met composities van Christiaan de Jong en Japanse hedendaagse componisten, eventueel met butoho dans door Juju Alushina.

 

 

5. ¡Lorca!

Muziek, gecomponeerd door Christiaan de Jong op gedichten van Federico García Lorca en muziek, gecomponeerd door hedendaagse Spaanse componisten.

 

 

6. Painting Music

Muziek, gecomponeerd of geïmproviseerd n.a.v werk van verschillende schilders met projecties van schilderijen of met live schilderijen in een museum of galerie.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now